BICIKLOM NA IZLET Leave a comment

Zagorje je poznato po bregovima, a zar ima išta ljepše od vožnje biciklom po bregovitom terenu. Malo se pomučite dok se popnete na brežuljak, pa se onda nagradite laganim spustom u dolinu i tako u nedogled. Jedna od staza koja je zanimljiva i ne treba se puno voziti autom do startne pozicije je i “Kroz zapadno Zagorje do doline rijeke Sutle“. Na ovakvim turama je uvijek zgodno pronaći neko mjesto gdje se možete okrijepit. Ako Vas zanima ova ruta, pogledajte link na stranicama Restorana DVA POTOKA, koji se nalazi na samoj ruti i to pri njenom završetku. Proljeće je tu i vrijeme je da se bicikli podmažu i krene u zanimljive “avanture” u Zagorju.

Odgovori

Dostava

Sve prodajne artikle iz našeg asortimana dostavljamo na području cijele RH.

Za sve narudžbe iznad 2.000,00 kn robu dostavljamo besplatno na kućnu adresu.

Cijena dostave ispod  2.000,00 kn je 30,00 kn , iznimno  za dostavu bicikla je 40,00 kn .

Dostavu vršimo na području cijele RH u roku 2-3 dana , osim isporuka na otoke i područje Dubrovačke županije gdje dostava može biti dulja  1-2 dana  . Uz svaku pošiljku kupac može zatražiti prijevozni broj za praćenje pošiljke.

Svaki bicikl kupljen u BIM d.o.o. prije isporuke prošao je sistem provjere i nultog servisa.

Kod slanja bicikla paketnom kutijom volan bicikla je opušten i zaokrenut. Kad bicikl stigne i nakon što ga izvadite iz kutije potrebno je volan ispraviti i zategnuti vijke na volanu / 2 vijka/ , kao i montirati pedale . Upute za te dvije radnje nalaze se u kutiji . Nakon toga bicikl je spreman za vožnju.

Također, kupac može podići kupljenu robu ili sam organizirati prijevoz u našim trgovinama:

Zagreb

Draškovićeva 47 , tel.01/4613 504, bim03@mail.inet.hr,

Maksimirska 56, tel. 01/2321 440, bim01doo@inet.hr